İYİ Parti Genel Merkezi Dertleşmeye Geldi

İYİ Parti Genel Merkezi Dertleşmeye Geldi

Yayınlanma:
İYİ Parti Genel Merkezi Dertleşmeye Geldi

İYİ Parti Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener 23 Mayıs Çarşamba günü Ispartalılarla buluşacak. Bu buluşma öncesinde “Anlat Hemşerim Dertleşelim” projesi kapsamında olan parti otobüsü dün Isparta’ya geldi.

İYİ Parti Genel Başkanlığı Mahalli İdareler ve Gençlik Kollarının başlattığı “Anlat Hemşehrim Dertleşelim” projesi kapsamında Türkiye turuna çıkan parti otobüsü, dün Isparta’ya geldi. Tarihi Bedesten’in yanında Saat:11.00 da halkla buluşan otobüsteki parti yetkilileri halkın sorunlarını yerinde dinlediler ve bu sorunları genel merkeze aktaracaklar.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, etkinliklerine katılan tüm partililere ve halka teşekkür etti. Büyükçam, “Anlat Hemşerim, Dertleşelim’’ projesini Isparta’ya getirtmekten dolayı son derece mutluluk duyuyoruz. ‘’Anlat Hemşerim, Dertleşelim’ otobüsü Türkiye genelinde bir çok yere uğramış Türkiye genelinde diğer siyasi partiler tarafından örnek alınmış halkımızın bütün dertlerini genel merkezimize iletmek için yapılmış bir projedir. 23 Mayıs 2018 Çarşamba günü 13.30’da Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener Isparta’ya gelmeden önce bugün halkımızın sıkıntılarını dinlemek istemektedir. Bu sebeple ‘Anlat Hemşerim, Dertleşelim’ otobüsü Isparta’mızdadır” dedi.

İYİ Parti Anlat Hemşerim Dertleşelim Projesi’nin Sorumlusu Fatih Güneş ise çalışmalarından bahsetti. Güneş, açıklamasında şunları söyledi. “Bugün İyi Parti Mahalli İdareler Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı’mızın ortak projesi olan ‘’Anlat Hemşerim, Dertleşelim’ projemiz kapsamında sizlerle birlikteyiz. İyi Parti, Türkiye’de ki cesur insanların bir araya gelerek toplumun tüm kesimini kucakladığı bir siyasi harekettir. 16 yıldır iktidarın baskı ve korku rejimiyle yönettiği ülkemizde maalesef ki insanlarımız fikirlerini söyleyemez ve konuşamaz hale gelmiştir. Bizler bu durum karşısında sizlerle dertleşebilmek ve sorunlarınızı dinleyip çözüm üretebilmek için buradayız. Hedefimiz, susan Türkiye’yi konuşturmaktır. ’İyi Parti Dinliyor’, ‘’Anlat Hemşerim, Dertleşelim’ projesi kapsamında, sizlerle sohbet ederken, aynı zamanda genelde ülkemizin, yerelde de Isparta’nın, Ispartalıların ortak sorunlarına hep birlikte çare arayacağız. Başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener olmak üzere bizler, ülkemizin içinde bulunduğu karanlığı yeni bir anlayışla, yeni bir vizyonla yok etmek için bu yoldayız… Yıllardır duyuramadığınız sesinizi duymak, yaralarınızı sarmak için… Huzura ve refaha kavuşmanız için… Doğruluk, hak ve hukuk için yollardayız. Türk Milleti artık sahipsiz değil. İyi Parti, sadece Türk Milleti ile ittifak yaparak ülkemizi gerçek sahipleriyle birlikte yönetmeye talip. Bu kapsamda çağrımız bütün Türkiye’yedir. Siz saygıdeğer basın mensuplarına, projenin yürütücüsü Mahalli İdareler Başkanlığımıza, partilerimizin kurucu üyelerine, Isparta İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Isparta İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Isparta’nın sıcak, samimi ve vatansever insanlarına çok teşekkür eder, saygı ve sevgilerimizi sunarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.