İYİ Parti İlçelerde İddialı

İYİ Parti İlçelerde İddialı

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Haziran 2018 13:44
İYİ Parti İlçelerde İddialı

İYİ Parti Isparta milletvekili adayları; ilçe, belde ve köy ziyaretlerine, gece gündüz demeden devam ediyor. İYİ Parti yöneticileri ilçelerde oldukça iddialı olduklarını kaydediyor.

İYİ Parti 1. Sıra milletvekili adayı Aylin Cesur, Sami Altınkaya ile birlikte Yenişarbademli ziyaretinde bulundu. Halkın teveccühü ile karşılanan, sorunlarını hazırladıkları yöresel yemeklerini kır ortamında yerken dinleyen ve partinin seçim vaatlerini anlatan Cesur, daha sonra temaslarını Yalvaç’ta devam ettirdi.

Milletvekili adayları Sami Altınkaya ve Dr. Levent Başyiğit de Eğirdir İlçe Başkanı Dr. Özgür Tandoğan ile birlikte gecenin ilerleyen vakitlerine kadar Eğirdir merkez ve köylerine ziyarette bulundular.

İYİ Parti kurucu il başkanı ve 2. Sıra milletvekili adayı Mustafa Şimşek de İl Başkanı Mehmet Yılmaz Ertekin, yönetim ve gençlik kolları ile Yalvaç’a gitti. Şimşek ve Cesur’u Yalvaç’ta karşılayan İlçe Başkanı çınar altında Yalvaçlılara seçim vaatlerini anlatma ve halkın sorunlarını dinleme ortamı sundu.

Daha sonra sanayi esnaf ziyareti, Kumdanlı, Yukarıkaşıkara ve Eğirler köylerini ziyaret eden İYİ Parti heyeti, gecenin ilerleyen saatlerinde Isparta’ya döndü.




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.