İyi Parti Isparta Yönetimi İstifa Etti

İyi Parti Isparta Yönetimi İstifa Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Eylül 2018 11:59
İyi Parti Isparta Yönetimi İstifa Etti

İyi Parti İl Başkanı Mehmet Yılmaz Ertekin, Yönetim Kurulu olarak istifa ettiklerini açıkladı. 

Ertekin açıklamasında, “Teşkilâtlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın, Teşkilâtların yeniden yapılanması, yeni isimlerin yönetimlere kazandırılması ve yaklaşan yerel seçimlerde aday olmayı düşünen yönetim kurulu üyelerinin istifası nedeniyle teşkilatların boşalmasının önüne geçmek adına, 30.08.2018 tarihinde “Teşkilatlarda Revizyon Çalışmaları” konulu bir genelge yayınlamıştır.

İlgili genelge de belirtilen, İl Başkanları ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin istifasını isteyen tavsiye kararını görüşmek üzere İl Yönetim Kurulu olarak bir toplantı gerçekleştirilmiş olup, toplantıya katılan üyelerimizin tamamı istifa edilmesi yönünde görüş birliğine varmıştır.

Bu sebeple, başta İyi Parti Isparta İl Başkanı şahsım olmak üzere, İyi Parti Isparta İl Yönetimi olarak istifalarımız dün itibariyle dernekler masasına verilmiş, bugün itibariyle de İyi Parti Genel Merkezimize kargo ile gönderilmiştir.

24 Haziran 27. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İyi Partimizin En Yüksek Oy Oranına ulaştığı iller arasında Isparta’mızı Türkiye’de 2. Sıraya yerleştiren, birlik ve beraberlik içerisinde özveriyle çalıştığımız İl ve İlçe Teşkilat Yönetimlerimize, Gençlik Kollarımızın cesur gençlerine, İyi Partimizin İyi üyelerine ve de İyi Partimize gönül vermiş tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunarım. Kamuoyuna saygılarımla” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.