İyi Parti’de Bayrak El Değiştirdi

İyi Parti’de Bayrak El Değiştirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2018 14:58
İyi Parti’de Bayrak El Değiştirdi

İYİ Parti Isparta Kurucu İl Başkanı Mustafa ŞİMŞEK’in 24 Haziranda yapılacak olan seçimlerde Milletvekilliğine aday olması nedeniyle görevinden istifa etmesiyle birlikte 28 Nisan 2018 Cumartesi akşamı parti il yönetimince yapılan seçim sonrası İYİ Parti Isparta İl Başkanlığı görevine Teşkilatlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz ERTEKİN getirildi.

Mehmet Yılmaz ERTEKİN  Kimdir?

Emekli öğretmen olan Mehmet Yılmaz Ertekin, 1957 Senirkent doğumlu olup, siyasete öğrencilik yılarında ülkü ocaklarında başladı. Daha sonra Milliyetçi Çalışma Partisi ve Milliyetçi Hareket Parti’sinde görev yaptı ve 1 Kasım 2015 seçimlerinden sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER ile birlikte hareket ederek, İYİ Parti’nin kurulmasıyla birlikte Isparta İYİ Parti İl Başkanlığında Teşkilatlardan ve Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürdü. Isparta İYİ Parti İl Başkanı’nın milletvekilliği adaylığı nedeniyle istifasından sonra İYİ Parti il yönetimince yapılan seçim sonucu İl Başkanlığı görevini üstlendi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.