İYİ Parti’den CHP’ye Ziyaret

İYİ Parti’den CHP’ye Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2021 15:01
İYİ Parti’den CHP’ye Ziyaret

İYİ Parti Isparta İl Teşkilatı ittifak ortağı CHP’yi ziyaret ederek gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulundu. 

İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek ve beraberindeki heyet CHP Isparta İl Başkanlığını ziyaret etti. 

İYİ Parti İl Başkanı Şimşek ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Öncelikle, bizleri kabul ettikleri için CHP İl Başkanı Sayın H. Yalım Halıcı ve İl Yönetim Kuruluna teşekkür ederim.

Türkiye sevdası temelinde Ülkemizin geleceğinin şekillenmesi için kurulmuş olan Millet İttifakımız, demokratik hukuk devletine olan bağlılık, evrensel insan hakları ilkelerine saygı, Cumhuriyetimizin kazanımları ve milletimizin değerlerini koruma inancıyla bugünlere gelmiştir. İttifak üyesi partilerimizin ilkeli ve kararlı yürüyüşü, büyük emek ve mücadeleyle devam etmektedir. Her iki partimizin de Türkiye sevdası ve verdikleri demokrasi mücadelesi her şeyin üzerindedir” dedi. 

Başkan Şimşek, “Bu bağlamda gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde, Türkiye’nin gerçek gündemi olan esnafımızın, köylümüzün, çiftçimizin, evinde tencere kaynatamayan kadınlarımızın, işsiz gençlerimizin sorunları üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.

Genel Başkanlarımızın önderliğinde, ilk genel seçimlerde vatandaşlarımızın desteğiyle Millet İttifakı iktidara gelecek, iktidarımızda güçlendirilmiş parlamenter sistem, bağımsız ve tarafsız yargı tesis edilerek, kuvvetler ayrılığının yok edildiği tek adam rejimi sona erdirilecektir.” İfadelerini kullandı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Yalım Halıcı da “İYİ Parti yönetimine bu nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Ülkemizin ve ilimizin içinde bulunduğu sorunlara ve çözüm önerilerine ilişkin verimli bir istişare oldu” dedi. 

Başkan Halıcı, Millet İttifakı ve demokrasi vurgusu yaptığı değerlendirmesinde önümüzdeki süreçte de yine birlik ve beraberlik içerisinde mücadele edeceğiz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum