İYİ Parti’den Saadet’e Ziyaret

İYİ Parti’den Saadet Partisi’ne Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2018 12:28
İYİ Parti’den Saadet’e Ziyaret

İYİ Parti heyeti dün Saadet Partisi’ni ziyaret etti. İYİ Parti heyeti ve Saadet Partililer karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, İl Başkanı Özgür Tandoğan, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam ve beraberindekiler, dün Saadet Partisi’ni ziyaret etti. Parti önünde Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay ve Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılıç tarafından karşılan İYİ Partililer, toplantı salonunda Saadet Partililerle bir araya geldiler. Buluşmada İYİ Parti ve Saadet Partililer yerel seçimlerde birbirlerinden karşılıklı destek istediler.

Bu seçimin bir mutfak seçimi olarak geçeceğine inandığını ifade eden Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, “Türkiye’de en güçlü parti mutfak partisi. Bu yaşadığımız sorunlar halka muhakkak yansıyacak. Türkiye’deki sorunlara anketlerde baktığınızda birincisi ekonomi, ikincisi terör, üçüncüsü işsizlik, dördüncüsü eğitim, beşincisi Suriyeliler. Halkın gündemi bu iken ne yazık ki ne muhaletten ne de iktidar partisinden halkın gündemiyle ilgili çözümler duyamıyoruz. Bizi yapay gündemlerle oyalıyorlar. Örneğin Kaşıkçı cinayeti bizi 2 ay meşgul etti. 2 ay Kaşıkçı’yı, andımızı, diğer konuları konuştuk ama milletin asıl sorunu ekonomi gündeme hiç gelmiyor. Biz ekonomiyi gündemde tutmaya çalışıyoruz. Çünkü halkın sorunu Kaşıkçı değil ekonomi. Mutfak partisi daha önce 50 liraya ihtiyaç gören bayanların o ihtiyacı şimdi 100 liraya göremediğini yaşayan bir parti. Mutfak partisi özellikle sorumlu olan iktidar partisini alaşağı edecek.

TANDOĞAN: ÇIKIŞ NOKTAMIZ HİZMET
İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan da amaçlarının ülkemize her yönden güzellikler getirmek olduğunun altını çizdi. Tandoğan, “Çıkış noktamız tamamen hizmete yönelik. Amacımız tamamen Isparta halkına yerel seçimlerde hakkını verip, İYİ Parti nezdinde güzel bir belediyecilik getirmek. Niyetimiz halis ve temiz, çıktığımız yok kutlu. Başarı yolunda Allah yolumuzu açık etsin. İyi Parti ve Saadet Partili arkadaşlarımızın katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İKİ KUTUPLU SİYASET OLMASINI İSTEMİYORUZ
Saadet Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılıç ise seçimlerin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirterek, “Oy verme her vatandaşımızın en kutsal hakkıdır. Oy verdiğimiz zaman iktidarı ve bizi yönetenleri belirliyoruz. Bu dönemde zor süreçte birçok ağabeyimiz olduğu halede Gökmen başkanımızdan önce çıkmıştık, kendisi o dönemde oyum sana demişti. Şimdi kendisi de aday oldu. Bütün adaylarımıza başarılar diliyorum. Kendi misyonumuz çerçevesinde biz de adayız. Genel başkanımız adaylığımızı açıkladıktan sonra kendi projelerimizi açıklayacağız. Biz iki kutuplu siyaset olmasını istemiyoruz. Siyasette ne kadar çok aday olursa o kadar güzel faaliyet olacağına inanıyoruz. Milli görüş belediyeciliği daha önceden belli. Bu yönde çalışmalarımızı yapacağız. Seçim öncesi ve seçimden sonra biz birbirimizi kırmayız ve üzmeyiz. Kim kazanırsa başarılar dileriz” diye konuştu.

BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ ISPARTA İTTİFAKI
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı GÖkmenoğlu ise söze Saadet Partisi’nden övgüyle bahsederek başladı. Gökmenoğlu, şunları söyledi: “Saadet Partisi’nin genel başkanına buradan saygılar sunuyorum. Çok takdir ettiğim ve çizgisini beğendiğim bir parti. Çok dirayetli bir parti. Hiçbir zaman yolundan şaşmamış ve ikileme düşmemiş bir parti. Türkiye Cumhuriyeti’nin böyle bir partisi olmasından dolayı gurur duyuyoruz. Kuranlardan ve yaşatanlardan Allah razı olsun. Bizim birlikteliğimiz Isparta ittifakı. Biz cumhur ittifakı, millet ittifakı gibi gruplaşmaların doğru olmayacağını düşünüyoruz. Bu birliktelik Isparta birlikteliği, bu birliktelik bir Isparta elbirliği. Biz yalnızca İYİ Partililerden oy istemiyoruz. MHP, AK Partili, Demokrat Partili hatta Saadet Partili kardeşlerimizden oy istiyoruz. Bunun adı Isparta birlikteliği. Belediye başkanının bir partisi olmamalı. Yerel seçim, genel seçim kanununda, partilerin tüzüklerinde yapılacak bir değişiklikle bağımsız olarak belediye başkanlarının çıkması lazım. Çıkacak kişi ben Isparta’ya hizmet edeceğim deyip bir parti çatısı altında değil, bağımsız olarak kendisini ifade etmeli. Hayalimdeki siyaset bu.

İnsanlar kendi kişilikleri ile ortaya çıkmalı. Partilerin düşünceleri ve felsefeleri ile yerel seçimde çıkmamalılar. Genel seçimde ama öyle çıkabilirler. Kim belediye başkanı olursa olsun yakasındaki rozet çıkarılacaktır, İYİ Parti’de felsefemiz öyle, tüm Isparta’ya hizmet eder. Saadet Partisi’nin il başkanı ve aday kardeşime teşekkür ediyorum. Her partiden olduğu gibi Saadet Partisi’nden destek ve katkılarını istiyoruz. Bundan büyük bir mutluluk ve gurur duyarız. Çünkü dava partisi. Çünkü Sayın Erbakan hocanın kurmuş olduğu temelleri güçlü olan bir parti. Böyle bir partinin Isparta ittifakına destek vereceğine umuyorum. Gönüllerinin bizimle birlikte olduğunu düşünüyorum. Faruk kardeşime de başarılar diliyorum. Ama biz gönülden destek istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.