İYİ'ler Kuleönü'nde

İYİ'ler Kuleönü'nde

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2019 11:20
İYİ'ler Kuleönü'nde

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, İl Genel Meclisi 1. Sıra adayı Sinan Aydın ve 2. Sıra adayı Ali Fuat Avşargil Kuleönünde, İYİ Parti Kuleönü Belediye Başkan Adayı Veli Aydınlı ve parti yöneticileri ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundular.

İYİ Parti Kuleönü Belediye Başkan Adayı Veli Aydınlı, genç ve dinamik bir ekiple yola çıktıklarını belirterek, gençlerin Kuleönü'nde yeterli olanaklara sahip olmadıklarını eğitimden sağlığa bir çok alanda eksiklerinin olduğunu, göreve gelmeleri halinde Kuleönü'nü tüm Türkiye'ye örnek olacak bir belediyecilik anlayışı ile tanıştıracaklarını ve kırsal kalkınmanın önünü açacaklarını söyledi.

İYİ Parti İl Genel Meclisi Adayı Sinan Aydın, "Kuleönü'nün geçmiş dönemlerde il genel meclisinden yeterli desteği görmediğini, merkeze bu kadar yakın bir beldenin devlet imkanlarından bu kadar yoksun bırakılmasının kabul edilemez olduğunu seçilmesi halide Kuleönü'nün hak ettiği desteği alması için çalışacağını belirtti.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, çok güçlü ve doğru adaylarla yola çıktıklarını belirterek hem Belediye Başkan Adayı Veli Aydınlı'ya hem de İl Genel Meclisi Üyesi adaylarına Kuleönü'nden desteklerini istedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.