İYİ’ler Senget’te

İYİ’ler Senget’te

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Haziran 2018 13:42
İYİ’ler Senget’te

İYİ Parti milletvekili adayları Dr. Aylin Cesur ve Mustafa Şimşek, İl Başkanı Mehmet Yılmaz Ertekin ve yönetim kadrosu ile birlikte Senirkent İlçe ziyaretinde bulundular.

İYİ Parti Senirkent İlçe Başkanı İbrahim Topçu ve yönetimi tarafından buketlerle karşılanan İYİ Parti heyeti, ilçenin pazarı olması nedeniyle öncelikle pazar, ardından da çarşı esnafını ziyaret etti. İlçe ziyaretlerinden sonra Büyükkabaca beldesinde halkı yöresel tarım aracı ve bineği olan patpat ile dolaşarak selamlayan Cesur ve Şimşek, halkın ilgisi ve teveccühü ile karşılandı. Günün ve gecenin ilerleyen saatlerinde Uluğbey, Gençali, Yassıören ve Ortayazı köylerine de gidilerek, kahvehane ortamında köylülerin sorunları dinlendi.

İYİ Parti milletvekili adaylarını tanıtan İl Başkanı M. Yılmaz Ertekin, bir buçuk yıl daha ülkeyi yönetmesi gereken iktidarın baskın seçim kararı almasının ülkemizin içinde bulunduğu vahametin göstergesi olduğunu, partimizin bu sorunların üstesinden gelecek bir kadroya sahip olduğunu ifade etti. Dr. Aylin Cesur gerek kayınpederi Adalet Partisi Milletvekili merhum Mustafa Cesur ve gerekse 9. Cumhurbaşkamız merhum Süleyman Demirel ile bu topraklara defalarca geldiğini, Demirel’den sonra halkın sorunlarına çözüm üretilmediğini söyledi.

İYİ Parti Kurucu İl Başkanı ve Milletvekili adayı Mustafa Şimşek ise sorunların çözüm merkezinin İYİ Parti olduğunu ve 24 Haziran’dan sonra ülkemizin yüzünü güneşe döneceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.