İzci Başını Tanıdınız Mı?

Liderlik Onun Hamurunda Var...

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Eylül 2014 15:26
İzci Başını Tanıdınız Mı?

Öğrencilik Yıllarında İzci Başı... Şimdi Belediye Başkanı...

Henüz ilkokul çağında iken liderlik yapma gibi vasıflara sahip olan Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü o yıllarda okulda çalışkanlığı, hedeflerine ulaşmada kararlı yapısı ile öğretmenlerinin takdirini kazanmış bir öğrenci.

Yıllar sonra yaşadığı ilçeye Belediye Başkanı seçilen Tütüncü daha o günden sanki bu mesajı vermişti diyen öğretmenleri kendisinden başarılı bir yönetici olacağına ilişkin hiçbir endişelerinin olmadığını belirtti.



Yalvaç Belediye Başkanı Av.Halil Hilmi Tütüncü, yeni eğitim ve öğretim yılı kutlama mesajını kendi öğretim gördüğü okuldan verdi.

2014-2015 Eğitim – Öğretim Yılı bu hafta başında ana sınıfı,1. Ve 5.sınıfların ders başı yapması ile başladı. Önümüzdeki hafta başı tüm ilk ve orta dereceli okullar ders başı yapacak. Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle kendi eğitim gördüğü Alemdar İlkokuluna bir ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü o günlerin heyecanını yeniden yaşadı.



Mezun Olduğu Okulu Alemdar İlkokulunu Ziyaret etti..

Eğitim –Öğretim’in daha üst seviyelere getirilmesi için çalışmalarına hızla devam eden Başkan Tütüncü açıklamasında ;’ İlçemizde eğitimin-öğretimin daha üst noktalara ulaşabilmesi için ben gerek şahsım gerek Belediye Başkanlığımız olarak eğitim kurumlarımızın istek ve taleplerine öncelik veriyoruz. Başkan Tütüncü mesajının devamında ise "Çocukların, çağın gereklerine göre yetiştirilmesi hususu, toplum olarak en fazla önem verilmesi gereken konudur. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatında önemli bir yeri olan İlköğretim, devamı gelecek uzun bir yolun başlangıcıdır. İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye'nin yolu da eğitimden geçmektedir. 08 Eylül pazartesi günü başlayacak olan 2014 - 2015 eğitim öğretim yılının, başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere bütün toplumumuza hayırlı olmasını diliyor, ilköğretim haftası nedeniyle, çocuklarımızdan hiçbir fedakârlığı esirgemeyen, her zaman onların yanında yer alan ailelerini, öğretmenlerini kutluyor, sevgili çocuklarımıza başarılar diliyorum" dedi.




Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.