İzinden Dönmeyince Rektörlük Hakkında İşlem Başlattı

Eski Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı görevinde bulunan Prof. Dr. Hakan Türkkahraman bilimsel bir kongreye katılmak üzere görevli olarak gittiği Amerika'dan dönmedi ve mazeretsiz olarak göreve başlamadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2016 15:15
İzinden Dönmeyince Rektörlük Hakkında İşlem Başlattı

Süleyman Demirel Üniversitesi yönetimi, Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nun Rektörlüğü döneminde Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı olan Prof. Dr. Hakan Türkkahraman ile ilgili önemli bir kararı alma aşamasında.

Bir süre önce bilimsel bir kongreye katılmak Amerika’ya giden Prof. Dr. Türkkahraman, görevlendirme süresi bitmesine rağmen üniversitedeki görevine başlamadı. Bu nedenle Süleyman Demirel Üniversitesi yönetimi tıpkı paralel devlet yapılanması soruşturması kapsamında Amerika’ya kaçtığı iddia edilen eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Numan Tamer’e uyguladığı yöntemi Prof. Dr. Türkkahraman için hayata geçireceği ileri sürüldü.

Prof. Dr. Kahraman’ın görevlendirme süresinin bitişinden itibaren her gün tutanakla tespit yapan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı, bu tutanakları resmi bir yazıyla Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğüne yolladı.

Rektörlüğün de aynı Prof. Dr. Numan Tamer de olduğu gibi Prof. Dr. Hakan Türkkahraman için de ‘ilişik kesme’ sürecini başlatması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum