İzmir’den Isparta’ya Uzanan Ramazan Lezzeti

İzmir’den Isparta’ya Uzanan Ramazan Lezzeti

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Haziran 2015 17:37
İzmir’den Isparta’ya Uzanan Ramazan Lezzeti

11 Ayın sultanı Ramazan’ın gelmesiyle tadını İzmir Bornova’dan Isparta’ya her yıl olduğu gibi bu yılda taşımaya devam eden Lokmacım Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin girişinde kurduğu standında taze ve sıcak olarak servis ettiği lokma tatlılarıyla damak tadına önem verenlere hizmet sunmaya devam ediyor. 

Mübarek Ramazan ayının başlamasıyla standını açan Lokmacım, yaptığı 2 çeşit lokmanın tadını Isparta halkına sunuyor. Her gün öğleden sonra tatlı servisine başlayan Lokmacım Alışveriş Merkezinin kapanışına kadar servise devam ediyor.

Saray lokma ve İzmir lokma olmak üzere Isparta halkına 2 çeşit tad sunan Lokmacım küçük porsiyon 3 TL, büyük porsiyon ise 5 TL’den satışa sunuyor. Her Ramazan’da Isparta’ya Iyaşpark AVM sayesinde bu tadı bölge halkına sunmaya devam eden Lokmacım Ramazan ayı boyunca hizmetine devam edecek. Daha detaylı bilgileri www.iyasparkavm.com bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.