Jaja Türkiyeye Geri Dönüyor

Trabzonspor, eski oyuncusu Jaja'yı yeniden kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Haziran 2013 13:33
Jaja Türkiyeye Geri Dönüyor

Bordo- Mavililer, Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımının formasını giyen Jaja'yı önümüzdeki sezon kiralık olarak kadrosuna katmak için yaptığı görüşmelerde önemli mesafe kat ettiği belirtildi. Sportif Direktör Ünal Karaman'ın Ukraynalı yetkililerle bütün gün yaptığı yoğun telefon trafiği sonrasında Brezilyalı oyuncuyu önümüzdeki sezon için 500 bin Euro karşılığında kiralamak için söz kestiği öğrenildi.

PAZARLIK SIRASI JAJA'DA!
Karaman, daha sonra ise Jaja ile görüşmelere başladı. Brezilyalı oyuncunun Bordo-Mavililer'den 1.5 milyon Euro talep ettiği, Trabzon'un ise 1.1 milyon Euro önerdiği belirtildi. Tarafların 400 bin Euro'luk farkı aşmaları ve transferin önümüzdeki hafta içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

TARAFTARIN AKLI ONDA
2010-2011 sezonunda Trabzonspor forması giyen Brezilyalı oyuncu, saha dışındaki agresif tavırlarıyla gündeme gelmiş olsa da sahadaki performansıyla Bordo-Mavili taraftarların gönlünde taht kuran bir isim oldu. Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası da dahil 30 karşılaşmaya çıkan Jaja, attığı 14 golle dikkatleri üzerine çekmişti. Bordo-Mavili taraftarlar Jaja'yı takımda istiyor.

RİZE DÖRT İSME TALİP
Trabzonspor'da takımdaki gelecekleri belirsizliğini koruyan isimlerden olan Janko, Emerson, Henrique ve Sapara'ya Çaykur Rizespor istiyor. Rize yönetiminin, önümüzdeki günlerde Bordo-Mavililer'in bu oyuncular hakkında vereceği karar doğrultusunda transfer politikasını belirleyeceği ve resmi temaslarına başlayacağı sızan haberler arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.