Jandarma 179’ncu Yılını Kutluyor

Jandarma 179’ncu Yılını Kutluyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2018 17:19
Jandarma 179’ncu Yılını Kutluyor

Kuruluşunun 179’uncu yılını kutlayan Jandarma Teşkilatı Vali Şehmus Günaydın’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan, beraberinde Jandarma mensuplarıyla birlikte Vali Şehmus Günaydın’a 179’uncu yıl anısına plaket takdim ederek Jandarma gününü kutladı.

Ziyarette Jandarma Teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlayan Vali Günaydın Jandarma Teşkilatının ülkemizin ve milletimizin huzuru ve güveni için canı pahasına büyük bir fedakârlık ve üstün bir görev anlayışıyla görev yaptığının altını çizerek Isparta’da da Jandarmanın sorumluluk bölgesinde en modern teçhizatlarla 24 saat boyunca vatandaşlara başarılı bir şekilde hizmet ettiğini söyledi.

Vali Günaydın ziyarette ayrıca başta Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan olmak üzere bütün Jandarma personeline başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyarette İl Jandarma Komutanı Mustafa Özdurhan’da kendilerine gösterdiği desteklerden dolayı Vali Şehmus Günaydın’a teşekkür ederek, Jandarmanın Isparta’da yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum