Jandarma 828 Kişiyi Yakaladı

İl Jandarma Komutanlığı suç ve suçlarla mücadele kapsamında 2012 yılında yakalanma kararı çıkan 828 kişiyi adli makamlara teslim etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ocak 2013 00:52
Jandarma 828 Kişiyi Yakaladı

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada “2012 yılında Isparta İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk elenğnde emniyet ve asayişin temini için icra edilen faaliyetler aksaksız olarak yürütülmüş aynı zamanda ülke genelinde ve Isparta’da aranan 828 kişi yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir.

Yakalanan şahısların işledikleri suçlara göre ayrıntıları incelendiğinde; Borçlunun ödeme şartını ihlal suçundan (223), Yaralama suçundan (96), Kayıp şahıs olarak (82), hırsızlık suçundan (73), hakaret suçundan (33), tehdit suçundan (29), mala zarar verme suçundan (21), dolandırıcılık suçundan (22), kişi hürriyetinden yoksun kılma suçundan (21), resmi belgede sahtecilik suçundan (14), uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan (8), yağma sucundan (8) ve diğer suçlardan (196) şahıs olmak üzere toplam 828 şahsın değişik suçlardan yakalanarak adli makamlara sevk edildikleri görülmektedir.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı 2013 yılında da Jandarma Entegre Muhabere Sisteminin teknik imkanlarını kullanarak ülke genelinde veya yerel mahkemelerin vermiş oludğu kararlar doğrultusunda aranan şahısların yakalanmasına, suç ve suçlarla mücadeleye devam edecektir” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.