Jandarma Alay Komutanı Gazetecileri Ziyaret Etti

İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Ömer Uyan, Isparta Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2012 15:34
Jandarma Alay Komutanı Gazetecileri Ziyaret Etti

Basın kuruluşlarını sık sık ziyaret eden Albay Uyan, son olarak IGC’ye geldi. Belediye İşhanın’da bulunan Cemiyet binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Şevket Karahan ev sahipliği yaptığı ziyarette Cemiyet üyeleri de hazır bulundu.

Samimi havada geçen iadeyi ziyarette, Isparta Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şevket Karahan, “Askeri kurumlar bizlerin saygı duyduğu kurumların başında geliyor. Şehrin dış güvenliği sağlayan Jandarma başarılı operasyonlara imza atıyor. Sağolsun komutanımız bizlere değer veriyor ve destek oluyor” dedi.

GÜVENLİK VE HUZURUNA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ
Ziyarette konuşan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Uyan, sorumluluk alanlarında asayiş olaylarının çok sık yaşanmadığını söyledi.
Yaşanan olaylara da en kısa zamanda müdahale ettiklerini, herhangi bir olumsuzluğa meydan vermediklerini dile getiren Ömer Uyan. "Emniyet ve asayiş olaylarında öne çıkan ve bizi yoran, bizi üzen ciddi bir olayımız yok. Ispartalı vatandaşların duyarlı davranıyorlar, kanunlara ve yasalar uyuluyor. Her ilçede ilçe jandarma komutanlığının büyüklüğüne göre 3 veya 4 jandarma timinin bulunuyor. 156 Jandarma servisine gelen bütün ihbarların titizlikle değerlendiriliyor”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.