Jandarma Kablo Hırsızlarını Yakaladı

Eğirdir İlçesi, Aşağıgökdere Köyü bölgesinde meydana gelen haberleşme ve enerji nakil kablosu hırsızlık olayları ile ilgili Jandarma ekiplerinin yaptığı bir aylık takip sonuç verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Aralık 2011 17:30
Jandarma Kablo Hırsızlarını Yakaladı

Eğridir Aşağıgökdere Jandarma Karakol Komuntanlığı tarafından yapılan takip sonucunda Aşağıgökdere köyü ormanlık alanı içerisinde C. G. isimli şahısı, hırsızlık olayında kullandığı değerlendirilen 1 adet bıçak, 1 adet demir testere, 2 çift eldiven, 1 adet el feneri, 1 adet çakı bıçağı ile birlikte yakalandı.

Jandarma ekipleri tarafından olay yerinde yapılan araştırmada, ormanlık alan içerisinde kesilmiş ve rulolanmış vaziyette 1250 metre kablo bulunduğu belirtildi. Kabloların Aşağıgökdere Köyü Cumali Mahallesi mevkiinde bulunan Türk Telekom Müdürlüğü'ne ait hatlardan kesildiği tespit edildi.

Şüpheli C.G. hakkında düzenlenen tahkikat evrakı ile sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Isparta Kapalı Cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.