Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Şubat 2016 10:20
Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

Bir ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri Kumdanlı köyünde 70 karton kaçak sigara ele geçirdi.

Suç ve suçlularla mücadele kapsamında çalışmalarını sürdüren Yalvaç İlçe Jandarma Komutanlığı kaçak sigara satışı yaptığı belirlenen bir şahısı 70 karton sigara ile yakaladı. Kaçak sigaraların Kumdanlı köyünde M.B isimli bir vatandaşın evinde ele geçirildiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre bir ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri Mahkemeden aldıkları arama ini ile Kumdanlı köyünde ikamet eden 45 yaşındaki M.B’nin evinde arama yaptı. Yapılan aramada değişik markalarda bandrolsüz olduğu tespit edilen 70 karton kaçak sigara elde edildi.

Şüpheli M.B elde edilen sigaralar ile birlikte alınarak Jandarma Komutanlığında alınan ifadesinin ardından Adliyeye sevk edildi.
Jandarma Komutanlığı ilçede genel asayişin sağlanması ve halkın huzurlu bir şekilde yaşaması için suç ve suçlularla mücadele edilmeye devam edileceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.