Jandarma Uyuşturucu Aradı

Jandarma Isparta-Konya Karayolu üzerinde araçlarda arama yaptı. Aramalarda narkotik köpeği kullanılarak uyuşturucu kontrolü yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ağustos 2014 12:09
Jandarma Uyuşturucu Aradı

Isparta-Konya karayolunda sık sık denetim yapan ve bu denetimlerden birinde son yılların en büyük uyuşturucu kaçakçılığını önleyen Yalvaç İlçe Jandarma Komutanlığı denetimlerini sürdürüyor. Dün sabah saatlerinden itibaren Kozluçay Kavşağında yol kontrolü yapan Jandarma ekipleri araçları durdurarak mahkemeden alınan izinle arama yaptı.

Son yıllarda Türkiye’de kullanım oranı hızla artan ve genç yaştakileri esir alan bonzai maddesi ve uyuşturucuya savaş açan güvenlik güçleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri İl Jandarma Komutanlığına bağlı Narkotik Şubeden getirdikleri özel yetiştirilmiş köpeklerle aramada bulundu.

Yapılan kontrollerde herhangi bir suç unsuruna rastlanılmadığı haber verildi. Yalvaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yine bu şekilde yaptıkları yol kontrolünde 600 kg civarında kubar esrar maddesi ele geçirmişti. Son yılların en büyük uyuşturucu kaçakçılığının önüne geçen Jandarma önemli bir takdir toplamıştı.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.