Jandarma Zehire Geçit Vermiyor!

Jandarma Zehire Geçit Vermiyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Şubat 2016 17:29
Jandarma Zehire Geçit Vermiyor!

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 11 ayrı suçtan ve cezaevi firarisi olarak aranan Ş.D isimli şüpheliyi piyasaya hazır paketler halinde 85 gram kubar esrar ve 2 gram eroin maddesiyle birlikte Gölbaşı Köyünde yakaladı.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri adeta suç makinesine dönüşen şahsı yakaladı. Konuyla ilgili şu bilgiler verildi: “Isparta İl Jandarma Komutanlığınca; Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti yapmak, Dolandırıcılık, Basit Yaralama, Resmi Belgede Sahtecilik, Ruhsatsız Ateşli Silah, Mermi Satın Alma ve Hükümlünün-Tutuklunun Kaçması suçları olmak üzere (11) ayrı suçtan hakkında yakalama kararı bulunan ve cezaevi firarisi olarak aranan Ş.D. isimli şüpheli piyasaya sürülmeye hazır paketler halinde (85) gram kubar esrar maddesi ve (2) gram eroin maddesi ile birlikte Gönen ilçesi Gölbaşı köyünde yakalanmıştır.

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti yapmak, Dolandırıcılık, Basit Yaralama, Resmi Belgede Sahtecilik, Ruhsatsız Ateşli Silah, Mermi Satın Alma ve Hükümlünün-Tutuklunun Kaçması olmak üzere (11) ayrı suçtan hakkında yakalama kararı bulunan ve yaklaşık iki aydır cezaevi firarisi olarak aranan Ş.D. isimli şüphelinin Gönen İlçesi Gölbaşı köyünde bulunan evinde saklandığı ve eşi P.D. ile birlikte uyuşturucu madde ticareti yaptıkları yönünde bilgiler elde edilmiş, yapılan operasyon sonucu ellerinde siyah bir poşetle birlikte kaçmaya çalışırken yakalanmışlardır. Ş.D. isimli şahsın üzerinde ve P.D. isimli şüphelinin elinde bulunan poşet içerisinde yapılan aramada (27) adet paket halinde piyasaya sürülmeye hazır (85) gram Kubar Esrar Maddesi ve (2) gram Eroin maddesi ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen (85) gram Kubar Esrar Maddesi ve (2) gram Eroin maddesi muhafaza altına alınmış, P.D. isimli şüpheli adli makamların talimatıyla ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmış, Ş.D. isimli şüpheli ise adli makamlarca yapılan sorgusuna müteakip tutuklanarak cezaevine konulmuştur.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum