Jandarmadan Başarılı Operasyon

Jandarmadan Başarılı Operasyon

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2017 15:55
Jandarmadan Başarılı Operasyon

Isparta Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Gönen’de uyuşturucu madde imal ve ticareti ile silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı belirlenen 2 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Isparta İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda; Gönen ilçesinde 2 (iki) şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti ile silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı yönünde bilgiler elde edilmiştir.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Gönen ilçesinde E.Y. ve H.D. isimli şahısların uyuşturucu madde ve silah mühimmat bulundurdukları bilgisinin alınması üzerine, adli makamlardan alınan arama kararı ile şahısların araç, ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucunda (1.5 gr.) Sentetik Kannabinoid (Bonzai)  maddesi, (1 adet) ruhsatsız tabanca, (3 adet) ruhsatsız otomatik av tüfeği ve (39 adet) tabanca mermisi ele geçirilmiştir. 

Şüpheliler E.Y. ve H.D. hakkında adli işlem başlatılmış, ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınmıştır.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu madde ve silah ve mühimmmat kaçakçılığı ile  mücadeleye yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum