Jandarma'dan Kaçak Ava Geçit Yok!

Jandarma'dan Kaçak Ava Geçit Yok!

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Aralık 2018 16:54
Jandarma'dan Kaçak Ava Geçit Yok!

lsparta İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı olarak faaliyet yürüten Eğirdir Jandarma Asayiş Bot Tim Komutanlığı Eğirdir, Gelendost, Senirkent ve Yalvaç ilçeleri mülki sınırları içrisinde yer alan Eğirdir gölünde denetim ve kontrol faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda; 12 Aralık 2018 günü Eğirdir llçesi Sorkuncak Köyü mevkiinde Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı Bot Timi tarafında icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında göle atılı vaziyette sahipsiz 2 bin 200 metre misina ağ ele geçirilmiş, ele geçirilen malzeme Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Eğirdir Jandarma Asayiş Bot Tim Komutanlığınca, Eğirdir gölünde kaçak su ürunleri avcılığınln önlenmesi maksadıyla 24 saal esasına göre kontrollere aralıksız olarak devam edilmekedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.