Jandarma'dan Kaçak İçki Operasyonu

Isparta'nın Gönen İlçesi Gümüşgün Mahallesi'nde kaçak içki imalatı yapılan yerlere Jandarma ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda 90 Litre kaçak rakı ile yapımından kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Aralık 2014 18:59
Jandarma'dan Kaçak İçki Operasyonu

Gönen İlçesiGümüşgün Mahallesi'nde yılbaşı öncesi piyasaya kaçak içki sürüleceğinin bilgisi alan ekipler tespit edilenimalat yerlerine operasyon düzenledi. Operasyonda 90 litre kaçak rakı, 75 kg.Anason, 5 adet kaçak rakı üretiminde kullanılan damıtma düzeneği, 170 litrekaçak rakı üretimi için mayalanmaya bırakılmış üzüm şırası ve 15 adet boş rakışişesi ele geçirildi.

Operasyonkapsamında ise gözaltına alınan M.S.E., M.Ç., A.Ç., H.T., ve M.Y. isimli şahıslarifadelerinin ardından serbest bırakılırken, ele geçirilen kaçak rakı ve yapımından kullanılanmalzemeler Gönen İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğüne teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ