Jandarma’dan Kaçak Kazıya Suçüstü

Isparta İl Jandarma Komutanlığı Yalvaç Aşağıkaşıkara köyü Kızıldere mevkiinde kaçak kazı yapan 5 kişiyi suç aletleriyle beraber yakaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2013 18:27
Jandarma’dan Kaçak Kazıya Suçüstü

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Jandarma personeli Yalvaç ilçesi Aşağıkaşıkara köyü bölgesinde şüpheli bir araçla bazı şahısların dolaştığı bilgisi üzerine bölgede takibe başlanmıştır.

32 plakalı bir araçla bölgeye kaçak kazı maksadıyla gelen şahıslar kazı yaptıkları esnada Jandarma tarafından suçüstü yakalanmıştır. Gerek araç içerisinde gerekse kaçak kazı yaptıkları alanda yapılan araştırmada kazı maksadıyla kullandıkları kazma, kürek, hilti, akü, benzin bidonu, kazı yerini aydınlatmak için kullandıkları elektrik tesisatı, el feneri ve altın aramada kullanılan çubuklar ele geçirilmiştir.

Yakalanan şüpheliler T.M. (58), Y.E. (30), A.M. (57), N.Ö. (77) VE D.H. (71) suç aletleriyle beraber adli makamlara sevk edilmiştir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum