Jandarmadan Kenevir Operasyonu

Jandarmadan Kenevir Operasyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2017 17:29
Jandarmadan Kenevir Operasyonu

İl Jandarma Komutanlığı’nın istihbari çalışmaları sonrası Aksu’da düzenlenen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. 

İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan bilgilendirmede; “Isparta İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda; Aksu ilçesinde dört şahsın uyuşturucu madde elde etmek maksadıyla yasadışı kenevir bitkisi ektikleri yönünde bilgiler elde edilmiştir. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Aksu ilçesinde R.G., S.G., A.Ş. ve D.Ş. isimli şahısların uyuşturucu madde elde etmek maksadıyla yasadışı kenevir bitkisi ektiklerine yönelik alınan bilgi üzerine, yapılan araştırma, takip ve adli makamlardan alınan arama kararı ile şahısların Isparta Merkezinde bulunan ev ve eklentileri ile Aksu İlçesi Koçular köyü kırsalında kenevir bitkisi ektikleri bahçede yapılan arama sonucunda boylarının 40 cm ile 140 cm arasında değişen (43) kök kenevir bitkisi ile (4 gr) kubar esrar maddesi ele geçirilmiş olup, yakalanan malzemeler muhafaza altına alınmıştır. Olayla ilgili R.G., S.G., A.Ş. ve D.Ş. isimli şüpheliler adli makamlara sevk edilmek üzere göz altına alınmıştır.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucuyla mücadeleye yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir” denildi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.