Jandarmadan Kenevir Operasyonu

Jandarmadan Kenevir Operasyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Haziran 2017 04:33
Jandarmadan Kenevir Operasyonu

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Merkez ilçe Dere Mahallesi Beldibi mevkiinde yapılan operasyon neticesinde yasadışı olarak ekilmiş 488 kök kenevir bitkisi ve 21 gr. kenevir tohumu ele geçirildi. Konuyla ilgili şu bilgiler verildi: “Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Merkez ilçe Dere Mahallesi Beldibi Mevkiinde, ormanlık alan içerisinde yasadışı kenevir bitkisi ekimi yapıldığı bilgisinin alınması üzerine yapılan operasyonda, H.A. isimli şahıs ormanlık alan içerisinde kenevirleri suladığı esnada suçüstü yakalanmıştır. Ekim yapılan alan içerisinde yapılan kontrollerde 488 kök kenevir bitkisi ile 21 gr. kenevir tohumu ele geçirilmiştir.
 
            C.Savcısının talimatı ile olayda ele geçirilen kenevir bitkileri yakılarak imha edilmiş ve şüpheli H.A. gözaltına alınmıştır.
 
            Isparta İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.