Jandarma’dan Kenevir Operasyonu

Jandarma’dan Kenevir Operasyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Eylül 2017 11:13
Jandarma’dan Kenevir Operasyonu

Aksu’da iki şahsın uyuşturucu madde elde etmek maksadıyla yasadışı kenevir bitkisi ektikleri yönünde bilgi alan İl Jandarma Komutanlığı düzenlediği operasyonda 1 şahsı gözaltına aldı.  

 

İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Aksu ilçesinde B.M., İ.S. isimli şahısların uyuşturucu madde elde etmek maksadıyla yasadışı kenevir bitkisi ektiklerine yönelik alınan bilgi üzerine, yapılan araştırma, takip ve adli makamlardan alınan arama kararı ile İ.S. isimli şahsın Isparta Aksu ilçesi yaylasında bulunan ev ve eklentileri ile kenevir bitkisi ektikleri dağlık arazide yapılan arama sonucunda: boylarının 40 cm ile 150 cm arasında değişen (198) kök kenevir bitkisi, (8730 gr) kubar esrar maddesi, (1) adet hassas terazi, (1) adet 9 mm çapında tabanca, bu tabancaya ait (6) adet fişek ile (2) adet av tüfeği ele geçirilmiş olup, ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınmıştır.

 

Olayla ilgili İ.S. isimli şüpheli adli makamlara sevk edilmek üzere göz altına alınmıştır. Diğer şüpheli B.M firar durumunda olup yakalanması için çalışmalara devam edilmektedir” denildi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.