Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu

Isparta İl Jandarma Komutanlığı Gönen Güneykent Kasabası Gümüşgün mahallesinde yaptığı operasyonda 2 ayrı kişiye ait 254 Gram esrar ile 21 kök kenevir Bitkisi ele geçirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Temmuz 2013 16:58
Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca Gönen ilçesi Güneykent Kasabası Gümüşgün mahallesinde (2) şahsın evinin bahçesinde kenevir bitkisi ekimini yapacağı ve bu bitkilerden esrar maddesi elde edeceği bilgisinin alınması üzerine şahıslar takip edilmiş olup 17 Temmuz 2013 tarihinde şahısların ev ve eklentilerinde yapılan operasyon neticesinde; ahıra gizlenmiş vaziyette (254) Gram esrar maddesi ile evinin bahçesinde (21) kök Kenevir Bitkisi ile yakalanmıştır.

Ele geçirilen (254) Gram esrar maddesi muhafaza altına alınmış, (21) kök Kenevir bitkisi Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri ile birlikte imha edilmiş olup (2) şüpheli hakkında adli işlemler başlatılmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ