Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2019 16:46
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda; Eğirdir ve Senirkent ilçelerinde (4) şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı yönünde bilgiler elde edildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Eğirdir ilçesi Tepeli köyü yol kavşağında yapılan yol arama ve kontrolde H.H.Ç (32), M.O (24) ve Y.Ç (38) isimli şahısların aracında uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan aramada (58) gram eroin maddesi araç içerisinde gizlenmiş vaziyette ve Senirkent ilçesi Gençali köyünde uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak sucundan aranan H.H.M. (25) isimli şahsın yakalanması sonucu yapılan üst aramasında (2) gram eroin maddesi olmak üzere toplam 60 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ve imal ticareti yaptığı tespit edilen H.H.Ç (32), M.O (24) ve Y.Ç (38) ve H.H.M. (25) isimli şüpheliler adli makamlara sevk edildi.

Adli makama sevk edilen H.H.Ç (32), M.O (24) ve Y.Ç (38) tutuklanarak Isparta E tipi kapalı cezaevine teslim edildi. Diğer şüpheli H.H.M (25) ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.