Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Temmuz 2018 16:10
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucunda 3 evde arama yaptı. Olayın şüphelisi olarak yakalanan 7 kişiden 2’si ifadesi alınarak serbest bırakıldı. 5 kişi ise gözaltına alındı. 

Konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, “uyuşturucu madde imal ve ticareti ile kullanmak İçin satın almak/bulundurmak suçlarını işlediği değerlendirilen,  Yalvaç İlçe Merkezi ve Sücüllü köyünde ikamet eden, E.K.(39), R.D.(48), V.K. (21), A.K.(30), Y.S.(20), M.K. (19)  ve O.G.K. (19)  isimli (7) şahsa yönelik, adli makamlarca verilen arama kararları doğrultusunda (3) evde arama faaliyeti  gerçekleştirilmiştir. 

Yapılan aramalar neticesinde; satışa hazırlanan toplam (912) gr. kubar esrar, (120) kök kenevir bitkisi, (6) adet sarılmış vaziyette içime hazır esrar ve (3) adet uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanma aparatı ele geçirilmiştir.

İcra edilen arama faaliyetlerini müteakip, olayın şüphelileri olarak yakalanan (7) şüpheli şahıstan (2)’si ifadeleri alınarak serbest bırakılmış ve (5) şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.

Isparta İl J.K.lığı, Uyuşturucu ile Mücadelede mevcut yasalar çerçevesinde kendisine tevdi edilen görevleri üstün vazife ve görev anlayışıyla yerine getirme azim ve kararlığı içerisinde çalışmaya devam edecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.