Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ekim 2019 13:11
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

İl Jandarma Komutanlığı tarafından Eğirdir ve köylerinde uyuşturucu madde ve ticareti yaptığı belirlenen 7 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 2’si tutuklandı.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede, “Eğirdir ilçesi ve köylerinde 7 kişinin uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı bilgisi alınması üzerine; uyuşturucu ile mücadeleye yönelik olarak 24 Temmuz 2019 tarihinde başlatılan istihbari çalışmalar sonucu bugüne kadar, şüphelilere ait ev ve eklentilerinde, uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan arama neticesinde; 16 gr. Eroin, 27 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap, 1 gr. Esrar, 1 adet kurusıkı tabanca ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. Faaliyet neticesinde M.D. (21), E.Y. (24), M.T. (26), U.K. (27), M.D.(28), Y.E.K. (18) ve E.K. (18) isimli toplam 7 şüpheli yakalanmış olup 2 şüpheli tutuklanmıştır” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ