Jandarmadan Zehir Tacirlerine Darbe: 16 Gözaltı

Jandarma tarafından, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen bir şebekeye yönelik yapılan operasyonda 16 kişi gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ağustos 2011 11:24
Jandarmadan Zehir Tacirlerine Darbe: 16 Gözaltı

Konya'da jandarma tarafından, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen bir şebekeye yönelik yapılan operasyonda 16 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri uyuşturucu ticareti yaptğı öne sürülen bir şebekeye yönelik 6 ay süren çalışma sonucunda bugün sabah saatleri eş zamanlı olarak operasyon düzenledi.

 Konya ve Isparta'da daha önceden belirlenen 21 adrese yapılan operasyonda 16 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 2 kurusıkıdan bozma tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği, 7 kilo 450 gram kubar esrar, 564 kök hintkeneviri ele geçirildi. Operasyon kapsamında 5 kişinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Liderliklerini H. K. ve B. A. 'nın yaptığı öne sürülen şüphelilerin sorgusu İl Jandarma Komutanlığı'na sürüyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum