Jandarma’nın 175’nci Yıl Gururu

Jandarma Genel Komutanlığı'nın 175. kuruluş yıl dönümü Isparta İl Jandarma Komutanlığı’nda da coşku ve gururla kutlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2014 19:25
Jandarma’nın 175’nci Yıl Gururu

Jandarma Genel Komutanlığı’nın 175’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Isparta İl Jandarma Komutanlığı’nda bir tören düzenlendi.ajans32

Törene Vali Yardımcıları Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, Mestan Deniz, Tahir Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Eren, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Cömert, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, Adalet Komisyon Başkanı Suat Yürekli katıldı.

JANDARMA TEŞKİLATI KENDİSİNİ SÜREKLİ YENİLİYOR
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda bir konuşma yapan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Cömert, “Jandarma teşkilatı, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla; başta terörle mücadele olmak üzere, suç ve suçlulukla mücadelenin gerektirdiği; personelin her koşulda görev yapabilecek şekilde fiziki ve mesleki bakımdan eğitilmesi, ihtiyaca cevap verebilen bir kuvvet yapısının oluşturulması, modern silah, araç ve gereçlerin temin edilmesi konularında kendisini sürekli yenilemektedir” dedi.

KANUN ORDUSU JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI
Jandarma Albay Cömert, “175 yıldır ulusuna ve ülkesine hiçbir karşılık beklemeksizin fedakarca ve kahramanca hizmet eden; tarihi şan, şeref ve üstün başarılarla dolu, kanun ordusu Jandarma Genel Komutanlığı’nın tüm personeli adına, bu mutlu günümüze teşriflerinizden dolayı saygılarımı sunarım” diye konuştu.ajans32

Programda Jandarma erler de günün anlam ve önemine uygun şiirler okudu.

Konuşmaların ardından Jandarma Birlikleri 175’nci yıla özel hazırlanan gösterileri sundu. Gösteri izleyenlere hem heyecanlı hem de duygusal anlar yaşattı.ajans32

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Programda Jandarma’nın 175’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesinde ilk ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren eser sahiplerine de ödüller verildi.

BAŞARILI PERSONEL UNUTULMADI
Öte yandan Jandarma’nın mülki, adli, askeri ve diğer görevlerin ifasında emsallerine göre başarı gösteren personele de ödüller verildi.

Mülki görevlerin icrasında üstün hizmeti görülen Atabey İlçe Jandarma Komutanı Jandarma AstsubayKıdemli Başçavuş Bahattin Ünal’a Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım ödülünü verdi.

Adli görevlerin icrasında üstün hizmeti görülen Yalvaç İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde 1’nci Jandarma Asayiş Tim Komutanı olarak görevli Jandarma Astsubay Üstçavuş Hasan Çapun’a ve diğer görevlerin icrasında üstün hizmeti görülen Yalvaç İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde görevli Uzman Jandarma 2 kademeli Çavuş Fatih Mehmet Kütük’e ise Adalet Komisyon Başkanı Suat Yürekli tarafından ödülleri verildi.www.aja

HABERİN VİDEOSU VE DİĞER DETAYLAR
İLERLEYEN SAATLERDE AJANS32'DE











ns32.com

















































Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum