Jandarmayı Fark Etti Dağa Kaçtı

Maskeli gasp çetesi arasında olduğu belirlenen ve cezaevi firarisi olan Ali Yağcı dün gece geldiği evine girerken Jandarmanın pususunu fark ederek dağa kaçtı

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Nisan 2013 10:34
Jandarmayı Fark Etti Dağa Kaçtı

Literatüre Maskeli Beşler Çetesi olarak giren gasp, hırsızlık ve cinayet suçlarından aranan çete üyelerinden Ali Yağcı dün gece Jandarmanın elinden kılpayı kurtuldu.

Günlerdir dağlarda suç ortağı olduğu ileri sürülen Ferhat Öncü ile yaşayan Ali Yağcı'nın Dedeçam Kasabasında bulunan evine kıyafet değiştirmeye geldiği ancak pusuda bekleyen Jandarmayı son anda fark ederek kasabadan uzaklaştığı öğrenildi. Jandarmanın havaya taciz atışı yaparak durdurmaya çalıştığı zanlı karanlıkta izini kaybettirdi.

TÜM ÇEVRE İL VE İLÇELER UYARILDI
Yalvaç Cumhuriyet Savcısı Osman Çabuk, 6 kişilik çeteden 4'ünün yakalanarak cezaevine konulduğunu diğer 2 zanlının ise arama faaliyetlerinin sürdürüldüğünü belirterek, 'Şahıslar silahlı ve tehlikeli kanun kaçaklarıdır. Bu nedenle çevre il ve ilçelere resmi yazı göndererek vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarılmasını istedik' dedi.

Daha önce kendilerine yiyecek, içecek sağlayan kişilerin gözaltına alınması ile irtibatları kesilen 2 kişinin şu an zor durumda oldukları ve her an bir suç daha işleyebilecekleri haber verildi. Vatandaşların özellikle dağlık arazide bu kişilere karşı dikkatli olmaları, şüpheli bir durumda hemen 156 Jandarma telefonunu arayıp bilgi vermeleri istendi. Jandarma güçleri 50 dolayındaki askerle bütün bölgeyi adım adım takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.