Kabalak: Çalışkan Varsa Bende Varım

Hediye-Un Fabrikası İmalat Sanayi Ticaret ve Sanayi Ortaklarından Süleyman Kabalak, Isparta Emrespor’un Başkanı İsmail Çalışkan’a destek verdiğini belirterek, “Kendisinden gelen bu teklifi hiç düşünmeden kabul ettim. Çalışkan’ın yönetiminde yer almak iste

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2012 16:11
Kabalak: Çalışkan Varsa Bende Varım

Hediye-Un Fabrikası İmalat Sanayi Ticaret ve Sanayi Ortaklarından Süleyman Kabalak, Isparta Emrespor’un Başkanı İsmail Çalışkan’ın yanında olduğunu söyledi.

Çalışkan’la birlikte yönetiminde yer alıp üzerine düşeni yapma sözü veren Kabalak, “Yıllar önce Hediyederespor’un Kulüp Başkanlığı’nı yaptık. O dönemlerde 3. Lige yükselme adına adımlarımız olmuştu. Sporun içindeyim. Isparta Emrespor’un şampiyon olup profesyonel lige yükselmesi bizleri oldukça mutlu etmiştir. Dilerim Olağanüstü Kongre’de güçlü bir yönetim oluşturup iddialı bir ekip yaratırız” dedi.

Isparta’nın üst ligleri rahatlıkla kaldıracağını ve bunun da birlik ve beraberliğe olacağını belirten Kabalak, “İsmail Çalışkan Bey’i yıllardır tanırım. Bu seneki fedakarlıklarını biliyorum. O varsa bende varım. Kendisinden bu gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettim” diye konuştu.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum