Kablo Hırsızları Isparta'da Yakalandı

Bodrum'da 15 bin lira değerinde bakır kablo çaldıkları iddia edilen 7 zanlı Isparta'da yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2014 12:00
Kablo Hırsızları Isparta'da Yakalandı

Bodrum ilçesinde 15 bin lira değerindeki bakır kablo çaldıkları iddia edilen 7 zanlı Isparta'da yakalandı. Hırsızlık anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Gümbet Mahallesi'ndeki bir iş yerinden yaklaşık 15 bin lira değerinde bakır kablo çalındığı ihbarı üzerine güvenlik güçleri araştırma başlattı. Hırsızlığı gerçekleştirdikleri iddia edilen Y.E, C.K, U.E, M.E, E.E, R.K ve Ü.P, jandarma ekiplerince Isparta'da yakalandı. Bodrum'a getirilen zanlılar, İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ifade işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan hırsızlık anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde zanlıların yaklaşık 700 kilogram bakır kabloyu minibüse yükleme anı yer alıyor. Ayrıca bazı zanlıların da bu sırada etrafı gözetlediği görülüyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.