Kablo Hırsızlarına Meydan Dayağı!

Eğirdir İlçesi Barla Kasabası’ndan Türk Telekom’a ait haberleşme kablolarını çalmak isteyen 4 kişiden 2'si vatandaşlar tarafından suçüstü yakalanarak linç edilmek istendi. Hırsızları Jandarma kurtardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ağustos 2012 03:50
Kablo Hırsızlarına Meydan Dayağı!

Eğirdir İlçesi Barla Kasabası’ndan Türk Telekom’a ait haberleşme kablolarını çalmak isteyen 4 şüpheliden 2'si vatandaşlar tarafından suçüstü yakalanarak linç edilmek istendi. Hırsızları Jandarma kurtardı.

Olay, bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Haberleşme kablolarını çalmak üzere olan 4 şüpheli köylüler tarafından fark edilince ortalık karıştı. Kablo hırsızlığı yaptıkları iddia edilen 4 şüpheliden Süleyman Aslan ve Volkan Kaya isimli şahısları kaçarkien yakalamayı başaran köylüler, 2 kişiye meydan dayağı attılar. Şüpheliler, Jandarma ekiplerinin olay yerine gelmesi ile linç edilmekten son anda kurtarıldı.

JANDARMA HASTANEYE KALDIRDI
Olaydan sonra Jandarma tarafından Eğirdir 
Kemik ve Eklem Hastalıkları Rehabilitasyon Hastanesi’nde tedavisi sona eren Volkan Kaya tutuklanarak cezaevine gönderilirken Süleyman Aslan’ın halen tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Jandarma ayrıca olaya karışan diğer iki kişinin kimlik tespitini yaptığını ve arama çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

KABLOYA GECE NÖBETİ...
Daha öncede hırsızlık olayı yaşandığı için Türk Telekom yetkilileri tarafından uyarılan köylüler geceleri nöbet tutmaya başladılar.

Barla Kasabası Yenimahalle Muhtarı Adem Sarıkaya, olay ile ilgili açıklamasında; "Daha önceden de bize yetkililer tarafından uyarı gelmişti. Kasabamızın bilhassa gençleri geceleri daha tedbirli olmaya başlamıştı. İki kişi yakalandıktan sonra Jandarma ekiplerine haber verdik. Tabi biraz arbede yaşandı" diye konuştu.

Türk Telekom Isparta İl Müdürü Mehmet Taşdöğen ise, "Bu hırsızlık olaylarından vatandaşlar da mağdur olmaktadır. Vatandaşlar bu konudaki en ufak bir şüphelerinde Emniyet ve Jandarma güçlerine haber versinler. Bugünkü olayda dikkatli davranan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum