Kaç Kişinin Daha Ölmesi Gerekiyor!

Kaç Kişinin Daha Ölmesi Gerekiyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Haziran 2016 12:03
Kaç Kişinin Daha Ölmesi Gerekiyor!

Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğü'nün Isparta-Eğirdir arası 32 kilometrelik duble yolda bütümlü sıcak asfalt çalışması, trafik canavarının işine yaradı. Asfalt çalışması nedeniyle yaklaşık 15 kilometrelik bölümünde trafik zorunlu olarak tek şerit üzerinden sağlanıyor. Ancak bu denli uzunlukta teş şerit uygulamasına yönelik kazaları önleyici tedbirler yeterli değil.

En son eski Belediye Başkanı Hasan Balaman'ın kaza kurbanı olduğu Eğirdir Yolu'nda asfalt çalışmaları nedeniyle 15 kilometrelik bölüm tek şerit üzerinden veriliyor. Karayolları'nın tek şerit uygulamasına yönelik uyarıcı tabelaları geçiş noktaları ile ara bağlantı yollarda bulunuyor. Onun dışında trafiğin tek şeritten aktığı yolda ortalarda kedi gözlü dubalar bulunmuyor. Yine trafik uyarı levhaları da yeterli değil. Özellikle akşam karanlığında Eğirdir yolu tek şerit bölümünde trafik kazası tehlikeleri sık sık yaşanıyor. Yolun durumunu ve bakım çalışmalarından habersiz bir şekilde seyreden yabancı sürücüler kaza tehlikesi ile karşı karşıya.
Eğirdir-Isparta karayolunun tek şeritten verilen bölümünde sık sık kazalar da meydana geliyor. Neredeyse her gün kazanın meydana geldiği Eğirdir Yolu'nda dün öğle saatlerinde bir kaza yaşandı. Yodun 15.kilometresinde Isparta'ya doğru seyreden bir araç, önce Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait hizmet aracına çarptı sonra da orta refüje devrildi. Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığı kaza maddi hasarla atlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum