Kaçak Hoca Bakın Nerelerdeymiş?

FETÖ’den Aranan Eski Dekanı Ajans32 Buldu!

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Temmuz 2017 10:51
Kaçak Hoca Bakın Nerelerdeymiş?

AJANS32'NİN ÖZEL HABERİ
BU HABERİ İLK KEZ AJANS32'DE OKUYORSUNUZ


FETÖ soruşturmaları kapsamında hakkında arama kararı bulunan SDÜ Diş Hekimliği Fakültesi eski dekanı Hakan Türk Kahraman’ın izini Ajans32 buldu. SDÜ’den ilişiği kesilen ve hakkında yakalama kararı bulunan Türkkahraman’ın ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Stanford Üniversitesi’nde görev yaptığı öğrenildi.

Öte yandan hakkında arama kararı bulunan ve görev yaptığı üniversiteden ilişiği kesilen bir ismin Türk Ortodonti Derneği üyeliğinin halen aktif olması ve bu üyeliğin Türkkahraman tarafından referans olarak kullanılıyor olabilmesi de tartışma konusu oldu. Hakan Türkkahraman Türk Ortodonti Derneği’nin 280 numaralı üyesi olarak görünmeye devam ediyor.

Hatırlanacağı üzere Hakan Türkkahraman FETÖ soruşturmalarının başladığı dönemde bilimsel bir kongre için gittiği Amerika’dan dönmemiş, akabinde önce hakkında soruşturulma başlatılmış, SDÜ’den ilişiği kesilmiş ve hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.