Kaçak Su Kullananları Allah'a Havale Ediyorum

Eğirdir ilçesinde Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral kaçak su kullanan vatandaşları uyardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ağustos 2011 16:00
Kaçak Su Kullananları Allah'a Havale Ediyorum

Eğirdir ilçesinde Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “İçme suyu kanunla belediyeye verilmiş bir haktır. Belediye sınırları içinde şehir şebekesinden aboneyle su almayıp, değişik usullerle ne şekilde olursa olsun izinsiz olarak kullanılan her damla suda halkın hakkı olduğu bilinmelidir ve kul hakkı unutulmamalıdır.” dedi.

Başkan Özmeral, Camii Mahallesi'nde 50 yıldır eski kurşun bağlantılı döküm boruların değiştirilmesi ve abonelere yeni hattan suların bağlanmasından sonra büyük kaçakların bulunduğu Göktaş ve Bayboğan mahallelerine giden ana hattın yeni borularla değiştirildiğini ifade etti.

İki mahallede Yaklaşık 900 metre yeni boru döşendiğini ve daha sıhhatli su akışının sağlandığını belirten Başkan Özmeral, şöyle devam etti: "Belediye olarak biz bu ve buna benzer işleri kendi personelimiz ve yetersiz imkânlarımızla yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Yeşilada ana boru hatlarını da değiştirdik. Kanalizasyon, su şebekeleri toprak altında olup görünmezler. Ama insan vücudundaki atardamar ve toplardamar gibi çok büyük özellikleri ve vazifeleri vardır. Saygıdeğer halkımızdan, nerede olursa olsun, duyduğu, gördüğü su kaçakları ile kaçak su kullananları belediyemize bildirmelerini bekliyoruz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum