Kaçıkoç Ağır Eleştirilere Aynı Sertlikte Yanıt Verdi

Hizmetteki 8 yılını değerlendiren ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, teşvik ve benzeri konularda siyasilerden gelen ağır eleştirilere aynı sertlikte yanıt verdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2012 12:20
Kaçıkoç Ağır Eleştirilere Aynı Sertlikte Yanıt Verdi

VEKİLİ ES GEÇMİŞLER
Teşvik konusunda AKP Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in açıklamalarını talihsizlik olarak nitelendiren Kaçıkoç, “Bizi Ankara’ya gitmemekle suçladı. Oysa biz gidip gerekli mercilerle gerekli görüşmeleri yapmıştık” dedi. Kaçıkoç bu açıklamayla Milletvekili Bilgiç’e gerek duymadan konuyu asıl muhatabıyla görüştüklerine dikkat çekti

O NİYE ORADA OTURUYOR
Kaçıkoç, MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın kendisi hakkında ‘Orada bulunması sakıncalı’ şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerineyse ‘Onun orada ne işi var. O neden orada oturuyor’ diye sert tepki verdi. ITSO olarak kendi işlerine baktıklarını vurgulayan Kaçıkoç “Bizi kimse hizmetten alıkoyamaz. Tenkitin olduğu yerde başarı çoktur” dedi

Isparta Ticaret Sanayi Odası (ITSO)Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Kanal32 Televizyonunda yayınlanan Basın Kulübünün konuğu oldu. Gazeteciler Şakir Aksöz, Mehmet Erçakır ve Soner Torus’un hazırlayıp sunduğu programda hizmetteki 8 yılını değerlendiren Kaçıkoç, hem projelerini anlattı hem de siyasilerin eleştirilerine yanıt verdi.

TEŞVİK GELSEYDİ ADIMIZ ANILMAZDI
Teşvik konusunda ağır eleştirilere maruz kaldıklarını ifade eden Kaçıkoç, teşvikte uygulanan kriterlerin sosyo-gelişmişliğe yönelik olduğunu savundu. Üretim yapabilmek için teşvik istediklerini bildiren Kaçıkoç, Isparta’da yatırıma ve üretime dönük bir şeyin bulunmadığından dert yandı. Sanayileşme istediklerini bildiren Kaçıkoç, “Isparta kalkınacaksa hizmet sektörü tabi ki olacak. Üretim ve ihracat yapabilmek için bu teşviki istedik. Ama sanayileşme istiyoruz. Isparta 4. Bölgede olsaydı. ITSO’nun adı geçer miydi? 61 kriter bizim aleyhimize oldu. Biz iyiyiz ama yatırıma ve üretime dönük bir şey yok. Lüzum üzerinde duracağımız üretimdir” şeklinde konuştu.

BİLGİÇ’E YÜKLENDİ
AKP Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in teşvik konusundaki eleştirileri üzerine kendilerine ‘Bırakıp gidin’ şeklinde ifade kullandığını hatırlatan Kaçıkoç “Bu çok talihsiz bir açıklamaydı” dedi. Bilgiç’in Ankara’ya gitmediklerine yönelik eleştirilerine de yanıt veren Kaçıkoç “Biz Ankara’ya gittik gerekli mercilerle gerekli görüşmeleri yaptık” dedi. Böylelikle Kaçıkoç milletvekiliyle görüşmeye ihtiyaç duymadan direk bakanla görüştüklerine vurgu yaptı.

İSA YALÇIN’I UNUTMADI
Özellikle son dönemlerde ITSO’yla ilgili sert açıklamalar yapan MHP İl Başkanı İsa Yalçın’a da göndermelerde bulunan Kaçıkoç “Bizim bu görevde bulunmamız sakıncalı diyor. Onun orada ne işi var. O neden orada oturuyor?” diyerek asıl sakıncalı şeyin il başkanlığında İsa Yalçın’ın oturması olduğunu ima etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum