Kaçıkoç’dan Veda Ziyareti

ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, kuruluşundun bu yana yönetim kurulu üyeliği görevini üstlendiği Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’na (BAKA) veda ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Kaçıkoç’dan Veda Ziyareti

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, Kaçıkoç’a görev süresince çalışmaları ile Isparta ve bölge ekonomisine değerli katkıları için teşekkür etti.
Görev süresinin bitiminde seçimde tekrar aday olmayan ITSO eski Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, BAKA’yı ziyaret etti.

Kaçıkoç, Genel Sekreter Tuncay Engin, İç Denetçi Özer Metin, Isparta YDO Koordinatörü Ali Galip Bilgili, birim başkanları Mehmet Pehlivan ve İsmail Kılınç ile biraraya geldi. Kalkınma ajansının sürdürdüğü çalışmalar için BAKA Genel Sekreteri Engin ile tüm çalışanlarına teşekkür eden Kaçıkoç, yönetim kurul üyeliği süresince Antalya, Isparta ve Burdur için BAKA’nın yönetim kurulu, kalkınma kurulu ile personelinin uyumlu, örnek olan ve üç ile ufuk açan faydalı başarılı çalışmalar yürüttüğünü belirtti.

Genel Sekreter Engin de, BAKA’nın önemli faaliyetler gerçekleştirdiğini, ulusal ve uluslararası başarılı organizasyonlara imza attığını, Antalya, Burdur ile Isparta’ya çok sayıda yatırım ve yatırımcı kazandırıldığını vurguladı. Hasan Hüseyin Kaçıkoç’a ITSO Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliği süresince Isparta, Burdur ve Antalya’ya değerli katkıları ile çalışmaları için teşekkür eden Engin, plaket ile hediye takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum