Kaçıkoç’tan Yeni Hayali Projeler mi?

ITSO Başkanı Kaçıkoç bundan 3 yıl önce yat yan sanayisini Isparta’ya taşıyordu. Şimdi de Isparta’yı mobilya sanayi merkezi mi yapıyor?

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2011 13:05
Kaçıkoç’tan Yeni Hayali Projeler mi?

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, son yaptığı açıklamada Kaçıkoç, Isparta'nın mobilya sektöründe hammadde üreticisi olduğunu, son yıllarda yapılan yatırımlarla kentin mobilya yatırımcılarını çeker hale geldiğini anlattı.

Isparta'da mobilya sektörünün geleceğini parlak gördüğünü belirten Hasan Hüseyin Kaçıkoç, “Ünlü mobilya markalarının sunta ihtiyacını karşılayan Isparta, mobilya üretimi konusunda da atağa geçti. Şimdi sadece hammadde üretmiyoruz, mobilyanın kendisini de üretir hale geldik. Mobilya sektöründeki yatırımcılar, Isparta'ya yatırım yapmaya başladı” şeklinde değerlendirmede bulundu. Kaçıkoç, mobilya sektörünün gelecekte Isparta ekonomisinde önemli bir potansiyele sahip olacağını ifade etti.

Oysa ITSO Başkanı Kaçıkoç, 2008’in Şubat ayında Isparta'nın yat yan sanayi için uygun bir kent olduğunu belirterek, ''Isparta'da İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ilan edildiği takdirde yat firmaları Isparta'ya akacaktır'' demişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.