Kaçmaya Çalışırken Yakalandı

Kaçmaya Çalışırken Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2016 13:27
Kaçmaya Çalışırken Yakalandı

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 6 ayrı suçtan yakala kararı olan şahıs yaşanan kovalamacanın ardından yakalandı.

Ekipler tarafından takibe alınan şahıs dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışırken yakalandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliğimizce “Konut Dokunulmazlığını İhlal, Hırsızlık, Yağma, Güveni Kötüye Kullanma, Evi terk eden çocuğu alıkoyma” vb. suçlardan 6 ayrı yakalama ve 7 Yıl 2 Ay 15 Gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranmakta olan A.B. isimli şahsın uzun süredir yakalanmamak için adres değiştirdiği tespit edilmiştir.

Aranan Şahıslar Büro Amirliğimiz ekipleri tarafından şahsın yakalanması amacıyla oluşturulan çalışma grubu tarafından şahsın gidebileceği adresler tek tek tespit edilerek şahsın tespit edilen adreslere gitme ihtimaline karşı bu adresler takip altına alınmıştır.

Geçtiğimiz günlerde tespit edilen adreslerden birinden şahsın ailesi ile birlikte dışarı çıktığı görülmesi üzerine takibe devam edilmiş, şahsın ailesinin yanından ayrılarak motosiklete binmesi üzerine durması için ikaz edilmesine rağmen kaçmaya başlaması üzerine ekiplerimiz tarafından şahıs takibe alınmıştır.

Yaşanan kovalamacanın ardından Yazısöğüt köyü yolunda bahçelerin içerisinde yakalanan şahıs gözaltına alınmıştır.

Hükümlü şahıs A.B. hakkında gerekli yasal işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.