KADEM'den Milli Eğitim Müdürü Yıldırım’a Ziyaret

KADEM'den Milli Eğitim Müdürü Yıldırım’a Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2018 13:44
KADEM'den Milli Eğitim Müdürü Yıldırım’a  Ziyaret

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta Temsilcisi Gonca Kayacan ve yürütme kurulu Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. 

Ziyarette Yıldırım’a Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta Temsilcisi Gonca Kayacan derneğin proje ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Kayacan, “Kadınların hayatın her alanda aktif olarak katılımlarını sağlamak amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. KADEM olarak temel hedefimiz toplumun en küçük yapı taşı olan aile unsurunu daha güçlü hale getirebilmektir. Aile olmadan gelecek olmaz. Ailenin sorunlarıyla başa çıkmanın yollarını buluyorsanız, toplumun sorunlarıyla da başa çıkabilirsiniz. O yüzden KADEM kadınları olarak kadınların aile ve toplum içerisindeki rolünü daha etkin bir hale getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım, Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, toplumun her kesiminin eğitim ile ilgili görüşlerini önemsediklerini ifade etti ve Isparta’da hayata geçirdikleri proje ve etkinliklerle her geçen gün Isparta’da eğitim kalitesini yükseltmek için çalıştıklarını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta Temsilcisi Gonca Kayacan ve dernek yürütme kuruluna teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.