Kadıköy'de resital!

Gaziantepspor'u konuk eden Fenerbahçe, çok etkili başladığı mücadelede ilk yarıda müthiş bir futbol oynadı, Emenike ve Sow'un golleriyle 3 puanı kazandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2013 16:17
Kadıköy'de resital!

enerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile yaptıkları maçta, Kayseri Erciyesspor maçını kazandıran golün sahibi Emenike'ye ilk 11'de yer verdi.

Ligde sarı-lacivertli formayı ilk 11'de bundan önce en son 4. haftadaki Kasımpaşa maçında giyen Emenike, Kayseri deplasmanında 90 artı 4. dakikada attığı golün ardından, Gaziantepspor mücadelesinde formayı kaptı.

Bu sezon Fenerbahçe'nin 8 lig haftasında da forma giyen, ilk 4 haftada 11'de yer aldıktan sonra bir maç yabancı kontenjanı nedeniyle kadronun dışında kalan Nijeryalı futbolcu, son 3 lig mücadelesinde ise yedekler arasında yer bulmuştu.

MAÇ KADROSU 17 FUTBOLCUDAN OLUŞTU
Fenerbahçe'nin maç kadrosu yabancı kontenjanı ve sakatlıklar nedeniyle 17 futbolcudan oluştu.
Holmen, Meireles, Yobo ve Kadlec yabancı kontenjanına takılan isimler olurken, sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül sakatlıkları nedeniyle kadroya giremedi. Yabancı oyunculardan Meireles'in de sakatlığı bulunuyor.

Ersun Yanal, ilk 11'inde 4 yabancı oyuncuya (Sow, Kuyt, Cristian ve Emenike) yer verirken, iki yabancı oyuncu da (Webo ve Alves) yedekler arasında kaldı.

Yanal, ligin ilk haftasındaki Torku Konyaspor deplasmanında yedekler arasında tuttuktan sonra üst üste 7 lig haftasında 11'de görevlendirdiği Webo'yu haftalar sonra tekrar yedekler arasına çekti.
Alves yedekler arasında Portekizli savunma oyuncusu Alves, sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlamasına rağmen Gaziantepspor mücadelesine yedekler arasında başladı.

Teknik direktör Ersun Yanal, Alves'in yerine geçen hafta olduğu gibi yine Bekir İrtegün'ü, Egemen Korkmaz ile yan yana oynattı. Alves, sakatlığı nedeniyle ligde son iki maçta kadroda yer alamamıştı.
Gaziantepspor'da sarı kart cezalısı Bekir Ozan Has ile sakatlıkları bulunan Serdar Özbayraktar ve Kemal Tokak kadroda yer almadı.
Karşılaşma öncesi, vefat eden 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan için saygı duruşu yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.