Kadıköy'de Tribünler 10. Kez Kadınlar ve Çocukların

Fenerbahçe'nin aldığı seyircisiz maç cezası nedeniyle Akhisar Belediyespor ile yapacağı mücadeleyi sadece kadınlar ve çocukların izleyecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2013 14:04
Kadıköy'de Tribünler 10. Kez Kadınlar ve Çocukların

Fenerbahçe tribünleri, sarı-lacivertli takımın Spor Toto Süper Lig'de yarın Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçta 10. kez nöbet değişimi yapacak.
Seyircisiz maç cezası nedeniyle Kadıköy'de bugüne dek sadece kadınlar ve çocukların izlediği 9 maça çıkan Fenerbahçe Futbol Takımı, 6 galibiyet aldı, 2 kez berabere kaldı 1 maçta da yenildi.

Fenerbahçe'nin 2011-2012 sezonunun 3. haftasında 20 Eylül 2011'de Vestel Manisaspor ile yaptığı 1-1 tamamlanan cezalı maç, Futbol Federasyonu'nun düzenlemesinin ardından, Türk futbolunda sadece kadınlar ve çocukların izlediği ilk maç oldu. Kadıköy'de büyük ilgi gören ve bir rekora imza atılan mücadeleyi 41 bin 663'ü biletli toplam 46 bin kadın ve çocuk taraftar izlerken, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadıtarihi günlerinden birisini yaşamıştı.

Fenerbahçe, Kadıköy'de kadınlar ve çocukların izlediği son maçta geçen sezon 9. haftada Medical Park Antalyaspor'a 3-1 yenildi. Sarı-lacivertli ekibin, kadınlar ve çocuklar önünde ilk kez kaybettiği bu maçta aynı zamanda Kadıköy'deki 47 maçlık yenilmezlik serisi de son buldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.