Kadın Girişimciler Kayseri de Buluştu

TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu'nun, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği "İş Dünyasında Umut Veren Kadınlar" isimli çalıştaya Isparta KAGİK Başkanı Çağlar, yönetim Kurulu Üyeleriyle katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2014 12:27
Kadın Girişimciler Kayseri de Buluştu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu’nun Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği çalıştay Türkiye’nin birçok ilinden Kadın Girişimcilerini buluşturdu.

Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sema Karaoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan’ın katılımıyla gerçekleşen Çalıştaya Isparta KAGİK Başkanı Gözde Çağlar, Başkan Yardımcısı Zuhal Büyükçulcu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Esra Nemli ve Nilgün Duman Çökelek katıldı.

Kayseri Valiliği başta olmak kamu kurum ve kuruluşlarının destek verdiği çalıştayda Türkiye’de kadın girişimciliğinin güncel sorunları konuşuldu. Isparta KAGİK Başkanı Gözde Çağlar, çalıştayda Isparta’daki yaptıkları çalışmalarını paylaştı.

Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu’nu Isparta’ya davet eden Çağlar, “Bizler de Isparta’da kadın girişimciliğinin farkındalığını oluşturmak adına çalışmalar yapıyoruz. Kadınlarımız gerek iş hayatında olsun gerekse sosyal hayatta olsun birçok sorunla karşı karşıya gelebiliyor. Biz bu sorunların çözülmesini ve kadınlarımızın aile hayatındaki başarılarını iş hayatına da taşımalarını istiyoruz. Isparta olarak bir projemiz vardı, bu projemiz sayesinde birçok kadınımızın gizli yeteneklerini ortaya çıkardık. Isparta KAGİK olarak diğer illerle işbirliğine her zaman hazırız.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.