“Kadına Karşı Şiddete Sıfır Tolerans”

ISUBÜ Heyeti, kadınlar tarafından el emeği ile üretilen ürünlerin oluşturduğu “Kadına Karşı Şiddete Sıfır Tolerans” sloganıyla açılan sergiyi gezdiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2019 16:38
“Kadına Karşı Şiddete Sıfır Tolerans”

ISUBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yıldız Bolat, Prof. Dr. Hüseyin Fakir, Genel Sekreter Sefer Kutlu ve Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Kubilay, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele gününde, kadınlar tarafından el emeği ile üretilen ürünlerin oluşturduğu “Kadına Karşı Şiddete Sıfır Tolerans” sloganıyla açılan sergiyi gezdiler.

Isparta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Kadın Konuk Evleri’nde kalan kadınlar, Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü kurslarında eğitim alan kadınlar ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu “İşte Kadın Projesi” katılımcı kadınları tarafından el emeği ile üretilen ürünlerden oluşun sergiyi gezdiler. IYAŞ Alışveriş Merkezi’nde “Kadına Karşı Şiddete Sıfır Tolerans” sloganıyla açılan sergiye el emeği ürünlerden satın alarak destek olan ISUBÜ heyeti, kadına yönelik şiddeti önlemek amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen “Kadın Acil Destek” (KADES) uygulamasının tanıtımını yapan İl Emniyet Müdürlüğü standını da ziyaret ederek bilgiler aldılar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.