Kadına Yönelik Şiddeti En Aza İndirmek İçin!

Kadına Yönelik Şiddeti En Aza İndirmek İçin!

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2021 12:31
Kadına Yönelik Şiddeti En Aza İndirmek İçin!

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Kaymakamımız Sayın Adem Çelik Başkanlığında Gerçekleştirildi Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik başkanlığında gerçekleştirildi.

Kaymakam Adem Çelik’in başkanlığında yapılan toplantıya, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir Cumhuriyet Savcısı Burak Ortaç, Eğirdir Hakimleri Uğur Gözüyılmaz, Barış Sivrikaş, Nesibe Ertekin, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Zarif, İlçe Jandarma Komutan V. J. Teğmen Arif Tufan, Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Jale Gözübenli ve diğer ilgili kurumlar katıldı.

Aile içi ve kadına yönelik şiddete neden olan ekonomik, sosyal, psikolojik, kültürel vb. risk arttırıcı faktörlerin Eğirdir İlçesi bazında değerlendirildiği toplantıda, Kadın Acil Destek (KADES) uygulamasının yaygınlaştırılması amacıyla da istişareler gerçekleştirildi.

Birimlerin gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili sunumun ardından toplantı, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı'nın etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamak ve kadına yönelik şiddet olaylarını en aza indirebilmek amacıyla görüş ile önerilerin ifade edilmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.