Kadınlar 3. Ligi 2 Aralık'ta başlıyor

2017-2018 sezonu Kadınlar 3. Ligi, 2 Aralık Cumartesi günü oynanacak müsabakalar ile başlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Kasım 2017 16:45
Kadınlar 3. Ligi 2 Aralık'ta başlıyor

16 grupta, toplamda 98 takımın mücadele edeceği ligde, sezon sonunda gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar play-off turuna çıkmaya hak kazanacak. Play-off'lar bölgesel olarak 1-4, 5-8, 9-12, 13-16. grupların eşleşmeleri çerçevesinde belirlenecek. Play-off'ların birinci turunda grup birincileri grup ikincileri ile eşleşecek. Aynı gruptan gelenler ilk turda karşılaşmayacak. Ordu temsilcilerinin hangi grupta yer alacağını belirleyecek olan kura çekimi 22 Kasım Çarşamba günü saat 11.00'de gerçekleşecek. Kura çekimi, http://meeting.tff.org/3ligkuracekimi/ linkine tıklanarak canlı olarak izlenebilecek.

Temsilcimiz Isparta 32 Gençlik ve spor bayan takımız 14 gurupta yer alıyor. Isparta’yı en iyi şekilde temsil eden bayan futbol takımıza Demokrat Gazetesi ve Ajans32 ailesi olarak başarılar diliyoruz.  Gurupta yer alan takımlar ise şöyle ;Antalya Demir Spor Isparta 32 Gençlik ve Spor Konya Profesyonel Eğitim Merkezi Spor Konyaaltı Gençlik ve Spor Yeni Burdur Spor Yeni Kemer Belediye Spor ANTALYA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.